Ο “Έρανος Αγάπης” διενεργείται στην ενορία μας κάθε χρόνο, τις παραμονές των Χριστουγέννων.

Αποσκοπεί στην ενίσχυση των φιλανθρωπικών δράσεων του Ι. Ναού μας. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι προσφέρεται καθημερινά γεύμα σε δεκάδες συνανθρώπους μας, δίδονται εβδομαδιαία πακέτα τροφίμων σε πολλές οικογένειες, παρέχονται χρηματικά βοηθήματα για ποικίλες ανάγκες κ.α.

Φέτος η διενέργεια του Εράνου, στα σπίτια μας, είναι πολύ δύσκολη λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας [ολικής ή μερικής]. Δημιουργήσαμε λοιπόν αυτήν την σελίδα ώστε να μπορέσετε ηλεκτρονικά να συνδράμετε στο έργο της Ενορίας μας, από το υστέρημά σας.

Είναι πολύ σημαντικό, όσοι γνωρίζουν τις νέες τεχνολογίες, να βοηθήσουν όσους τυχόν θέλουν να συνδράμουν στον έρανο, αλλά δεν γνωρίζουν την διαδικασία.

Οδηγίες: Πατώντας στο “κουμπί” της δωρεάς, οδηγείστε στη σελίδα δωρεάς του εράνου. Εκεί μπορείτε να κάνετε την προσφορά σας με δύο (2) τρόπους:

  • Με PayPal, για όσους έχουν λογαριασμό στην πλατφόρμα αυτή. Στην περίπτωση αυτή θα έρχεται αυτόματα η απόδειξη στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Παρακαλούμε να την αποθηκεύσετε, διότι μπορεί να χρειαστεί σε κλήρωση λαχειοφόρου τα Χριστούγεννα.
  • Με χρεωστική – πιστωτική κάρτα, όπου πρέπει απλά να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας. Στην περίπτωση αυτή, επειδή δεν θα εκδίδεται αυτόματα απόδειξη, παρακαλούμε, αν ενδιαφέρεστε, να συμπληρώνετε με ακρίβεια τη διεύθυνση και το ονοματεπώνυμό σας για να σας αποσταλεί ταχυδρομικώς.
  • Για όποιον επιθυμεί μπορεί να κάνει τη δωρεά του απ’ ευθείας στον Λογαριασμό του Ι. Ναού στην Εθν. Τράπεζα:

IBAN: GR 82 0110 1490 0000 1495 5801 023

Ευχαριστούμε πολύ.

Εκ του Ι. Ναού