Στα πλαίσια της κοινωνικής διακονίας του Ι. Ναού μας, δραστηριοποιείται η Ενοριακή Φιλόπτωχος Αδελφότητα.

Εάν μπορούσαμε σε λίγες γραμμές να περιγράψουμε την προσπάθεια που κάνει ο Ι. Ναός μας στην φιλάδελφο διακονία, θα λέγαμε ότι σιτίζει καθημερινά απόρους [περίπου 50, έχουμε φτάσει και τις 180 μερίδες ημερησίως], σε κάποιες οικογένειες δίνει εβδομαδιαία τρόφιμα, σε κάποιες οικογένειες γίνεται παράδοση των τροφίμων στο σπίτι τους. Επίσης διαθέτουμε κοινωνική ιματιοθήκη, παρέχουμε βοηθήματα για οικονομική ενίσχυση, για αγορά τροφίμων, για θέρμανση, για δικαστικά έξοδα, για αποπληρωμή λογαριασμών, για εγγυήσεις αποφυλακίσεων, για οικοδομικές εργασίες όπου οι συνθήκες διαβίωσης το επιβάλλουν, για ιατρικές επισκέψεις, για έξοδα εργαστηριακών εξετάσεων, για φάρμακα, για σχολικό εξοπλισμό κ.α.

Ο Ι. Ναός μας δεν διαθέτει ακίνητη περιουσία και το μόνο έσοδό του είναι η δική σας φιλότιμη προσφορά. Ευχαριστούμε για την ως τώρα στήριξή σας, διότι χωρίς αυτή δεν θα μπορούσαμε να ανταποκριθούμε στα ανωτέρω και παρακαλούμε να συνεχίσετε να είστε δίπλα μας, έχοντας την βεβαιότητα ότι η δωρεά σας ανακουφίζει, στηρίζει, σώζει συνανθρώπους μας!

 Τρόφιμα-που-χρειάζονται-στο-συσσίτιοΛήψη

 Έκθεση-Πεπραγμένων-για-πυρόπληκτους-7-19Λήψη

 

 

Οδηγίες: Πατώντας στο “κουμπί” της δωρεάς, οδηγείστε στη σελίδα δωρεάς του Ι. Ναού. Εκεί μπορείτε να κάνετε την προσφορά σας με δύο (2) τρόπους:

  • Με PayPal, για όσους έχουν λογαριασμό στην πλατφόρμα αυτή. Στην περίπτωση αυτή θα έρχεται αυτόματα η απόδειξη στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
  • Με χρεωστική – πιστωτική κάρτα, όπου πρέπει απλά να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας.
  • Για όποιον επιθυμεί μπορεί να κάνει τη δωρεά του απ’ ευθείας στον Λογαριασμό του Ι. Ναού στην Εθν. Τράπεζα:

IBAN: GR 82 0110 1490 0000 1495 5801 023

Δικαιούχος: Ιερός Ναός Αναλήψεως του Κυρίου, Διασταύρωση Ραφήνας

Λειτουργούν τα προγράμματα:

  •  Συσσίτιο Απόρων [αιτήσεις στους Ιερείς – διανομή καθημερινά 11:30 π.μ.]χάρτης
  • Κοινωνικό Φροντιστήριο [κάνε αίτηση εδώ]
  • Κοινωνική Ιματιοθήκη [κάθε Σάββατο  10-11 π.μ.]
  • Κοινωνικό Παντοπωλείο [Δευτέρα 8-10 π.μ.] χάρτης

πως αλλιώς μπορώ να βοηθήσω;

Μπορείτε επίσης:

  1. Να αναλάβετε το γεύμα μίας μέρας εις μνήμην  κάποιου προσφιλούς σας προσώπου ή υπέρ υγείας άλλου, προσφέροντας τα υλικά που χρειάζονται.
  2. Να αναλάβετε για ένα διάστημα το πακέτο των τροφίμων που δίνεται εβδομαδιαία σε επιλεγμένες οικογένειες

Μπορείτε να απευθυνθείτε στο Γραφείο του Ι. Ναού ή να στείλετε σχετικό email στο analipsirafinas@yahoo.com και θα επικοινωνήσει η υπεύθυνη κουζίνας μαζί σας.